Brabus Widestar: un Mercedes-Benz G63 AMG cu 620 CP

Germanii de la Brabus au pregătit un pachet de modificări pentru varianta 2013 a SUV-ului Mercedes-Benz G63 AMG. Ca şi cum versiunea standard nu ar avea suficientă putere…

Brabus Widestar: un Mercedes-Benz G63 AMG cu 620 CP Brabus Widestar: un Mercedes-Benz G63 AMG cu 620 CP

Noul Mercedes-Benz G63 AMG a trecut prin mâinile specialiştilor de la Brabus şi a primit un plus de putere şi câteva modificări stilistice.

Puterea motorului V8 de 5,5 litri a fost crescută de la 544 CP la 620 CP, iar cuplul maxim de la 760 Nm la 820 Nm. Alte modificări tehnice includ instalarea unei suspensii adaptive, cu modurile confort şi sport, şi a unui sistem de evacuare cu supape care permit accentuarea sau diminuarea sunetului de evacuare.

La exterior, Brabus Widestar, căci aşa a fost denumită maşina, a fost lăţită cu 120 mm şi a primit jante din aluminiu de 23 de inci, praguri iluminate cu LED-uri şi ornamente pentru barele de protecţie faţă-spate, în timp ce interiorul a primit o nouă tapiţerie din piele şi materiale de o calitate mai bună decât pe varianta standard.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.