Bugatti Veyron primeşte o piesă aftermarket specifică: cea mai scumpă evacuare din lume [VIDEO]

Înainte să-ţi spunem - aşa cum te-am obişnuit - câte Loganuri poţi să-ţi cumperi de banii ăştia, te invităm să afli mai multe despre ea.

Bugatti Veyron primeşte o piesă aftermarket specifică: cea mai scumpă evacuare din lume [VIDEO] Bugatti Veyron primeşte o piesă aftermarket specifică: cea mai scumpă evacuare din lume [VIDEO]

Băieţii de la Quicksilver Exhaust System (al căror portofoliu cuprinde branduri precum Aston Martin, Ferrari, Porsche, Jaguar, Bentley, Lamborghini etc) au creat o evacuare şi pentru măreţul Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, una care se laudă cu cel mai mare preţ pe care l-a avut vreodată o evacuare: 26.760 £, adică circa 36.000 €. 

Desigur, este făcută integral din titan şi - desigur - are acelaşi efect pentru urechile tale pe care aripioarele picante de la KFC îl au pentru papilele tale gustative. Din păcate, clipul de mai jos este dezamăgitor de scurt şi de prost calitativ, pentru o prezentare a celei mai scumpe evacuări din lume. Aşteptăm cu interes episoade ulterioare.

 

 

Şapte. 7 Loganuri numai bune de taxi, ca să nu rămânem datori

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.