Cadou arăbesc de Valentine's: Nissan GT-R învelit în aur

Nu aveţi ce face cu banii şi deja i-aţi dăruit persoanei iubite tot ce se putea dărui? Este întotdeauna loc de mai mult, iar dacă o "Godzilla" nu se ridică la nivelul aşteptărilor, încercaţi cu ceva aur.

Cadou arăbesc de Valentine's: Nissan GT-R învelit în aur Cadou arăbesc de Valentine's: Nissan GT-R învelit în aur

Mai exact, o folie aurită care să acopere toată suprafaţa caroseriei, asortată cu jantele şi geamurile în aceeaşi tonalitate. E drept, un model pe gustul prinţilor arabi ar fi fost unul realizat din aur masiv, însă cel de faţă poate fi găsit în Cehia.

Nu ştim dacă cei de la WrapStyle - pentru că ei s-au ocupat de cosmetica japonezei - au umblat şi la performanţele modelului, însă acest lucru aproape că nu mai are importanţă.

Aşadar, cine vine cu un preţ?

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.