Carlex transformă un Mercedes-Benz Sprinter într-o casă tapetată cu piele întoarsă

Am mai văzut dube transformate în birouri ambulante, dar nici una nu avea atât de multă piele întoarsă în interior. Bine că au venit polonezii de la Carlex Design ca să schimbe asta.

Carlex transformă un Mercedes-Benz Sprinter într-o casă tapetată cu piele întoarsă Carlex transformă un Mercedes-Benz Sprinter într-o casă tapetată cu piele întoarsă

Mercedes-Benz Sprinter e o alegere bună pentru firmele de curierat sau antreprenori. Dar, totodată, se pare că este un model preferat de firmele de tuning care vor să creeze birouri sau camere de hotel ambulante. E şi normal, de altfel, având în vedere că este foarte mare, iar companii ca Lexani au intrat deja în jocul luxului în dube.

Jantele şi spoilerul faţă pot trăda interiorul modificat substanţial

Acum, polonezii de la Carlex Design s-au gândit să îşi încerce norocul cu un Sprinter, iar rezultatul se numeşte Jet Van. Aici la ProMotor, noi suntem mari fani ai Sprinterului transformat în off-roader, însă am putea să ne obişnuim şi cu nenumăraţii metri pătraţi de piele întoarsă folosiţi de Carlex la proiectul lor.

Mai mult, există şi elemente placate cu aur de 24 de carate, precum şi mese din lemn vintage, un sistem audio cu 14 difuzoare şi (cel puţin) un televizor 3D. Să fie bine, ca să nu fie rău.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.