Ce ai alege dintre un M6 Coupé şi un M6 Gran Coupé?

Întrebarea nu are nicio legătură cu imaginile oferite de Strasse Wheels, însă rămâne valabilă - pentru că suntem curioşi, de asta.

Ce ai alege dintre un M6 Coupé şi un M6 Gran Coupé? Ce ai alege dintre un M6 Coupé şi un M6 Gran Coupé?

Amândouă au 560 de cai-putere pe care motorul V8 de 4,4 litri îi livrează într-un ambient sonor greu de ignorat. Amândouă au sigla M Power, care îţi indică faptul că maşinăriile acestea sunt construite pentru senzaţii puternice. Amândouă consumă 9,9 litri la suta de kilometri (consum ideal şi ireal declarat de producător, pe seama căruia poţi să faci glume, dacă vrei).

Diferenţa de litere care alcătuiesc numele este patru. Diferenţa de uşi disponibile este de două. Şi diferenţa de preţ (în România), este de 4.278 de euro.

Maşina din galeria foto este uşor modificată, însă imaginile surprind câteva unghiuri din care BMW M6 Gran Coupé arată dezarmant de bine. Verifică galeria şi apoi răspunde cu inima la întrebarea noastră. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.