Ce ţi se pare în neregulă cu această Toyota GT 86?

Am fost tentaţi să spunem că „nimic”, până când ne-am dat seama. Apoi, am continuat să spunem „nimic”...

Ce ţi se pare în neregulă cu această Toyota GT 86? Ce ţi se pare în neregulă cu această Toyota GT 86?

Nu ştim dacă a existat vreodată ceva mai agresiv decât Lexus, în materie de grile. Se pare că şi Lexus este mulţumit de efectul pe care îl dă grila modelelor sale, pentru că, de la GS-ul din 2012, îl vedem peste tot. Nu că am avea o obiecţie în privinţa asta. 

Cei de la Aimgain s-au gândit că grila de Lexus n-ar arăta rău nici pe Toyota GT 86, aşa că au operat chirurgical şi au implantat-o şi pe coupéul de la Toyota. În completare, primeşti şi un kit exterior agresiv, denumit LF-SPORT ale cărui modificări de ordin mecanic cuprind mărirea ecartamentului faţă cu 30 de milimetri (şi cel spate cu 50 de milimetri). 

Nu ne amintim să fi văzut un GT 86 mai frumos, cel puţin de la Rocket Bunny încoace.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.