Ce zici de o limuzină pregătită pentru off-road? Şi nu, nu e un Hummer

Hummer-uri transformate în limuzine am mai văzut, dar o limuzină transformată într-o maşinărie pentru off-road nu am mai văzut. Până acum.

Ce zici de o limuzină pregătită pentru off-road? Şi nu, nu e un Hummer Ce zici de o limuzină pregătită pentru off-road? Şi nu, nu e un Hummer

Lincoln Town Car a stat, la un moment dat, la baza celor mai multe limuzine din America de Nord. Probabil acesta e şi motivul pentru care multe dintre limuzinele second hand din România sunt Lincoln Town Car. Dar nici una dintre limuzinele pe care le-am văzut până acum arătau ca acest minunat exemplar din statul american Illinois.

AMERICA! AMERICA! AMERICA!

Pozele au fost publicate pe Jalopnik şi reprezintă chintesenţa culturii auto americane extraurbane (adică de la ţară). Altfel spus, limuzina asta ar putea fi o alegere excelentă pentru un redneck american care locuieşte într-o zonă mlăştinoasă şi care a aflat că a câştigat la loterie.

În interior e „business as usual”

Sigur, ar putea să aleagă un Hummer transformat în limuzină, dar un Hummer nu e la fel de stilat ca un Lincoln Town Car, iar aparenţele trebuie păstrate.

Ce zici: ar merge pentru nişte nuntaşi nonconformişti?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.