Cea mai scumpă Tesla Model S vine din lumea tuningului

Mania tuning-ului nu ocoleşte nici maşinile electrice. Ultima victimă: electrica Tesla Model S, care pe lângă o serie de personalizări cu iz de kitsch primeşte şi statutul de cel mai scump Tesla S.

Cea mai scumpă Tesla Model S vine din lumea tuningului Cea mai scumpă Tesla Model S vine din lumea tuningului

Autorii acestui tuning sunt cei de la T Sportsline, casă de tuning care se recomandă drept lider în personalizare şi componente dedicate exclusiv modelului Tesla S.

Aderarea la filosofia poftiţi la auriu, auriu avem a dus şi la un salt astronomic al preţului pentru care cineva - din motive necunoscute nouă, ar dori să-şi personalizeze propriul Tesla Model S în felul acesta.

Vorbim despre o sumă de 205.820 de dolari, bani pentru care maşina este dotată cu jante aurii din aliaj, de 21 de inci, un interior restilizat, o folie 3M care acoperă caroseria şi un sistem nou de sonorizare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.