Cel mai îndrăzneţ Mercedes-Benz S-Class de până acum? Probabil că da

Când te gândeşti la S-Class, te gândeşti la costume, trabucuri, Dom Perignon şi acorduri clasice. Sau, în fine, cel puţin nu te gândeşti la vopsea fosforescentă, nu? S-au gândit alţii la asta, se pare...

Cel mai îndrăzneţ Mercedes-Benz S-Class de până acum? Probabil că da Cel mai îndrăzneţ Mercedes-Benz S-Class de până acum? Probabil că da

Când vorbeşti de designul noului Mercedes-Benz S-Class, poţi să foloseşti „artistic” fără să te jenezi că ai exagera. Cei de la Metro Wrapz au luat termenul ca pe unui de maximă importanţă şi i-au administrat unui exemplar S550 o folie multicoloră care are proprietatea de a lumina în întuneric. 

Noul Mercedes-Benz S-Class. Maiestatea Sa

Colaborarea dintre Metro Wrapz, Vossen şi Renntech au dus la crearea unui S-Class cu o prezenţă puternică (după ceva vreme s-ar putea să observi că are şi jante schimbate) şi cu un V8 de 4,7 litri sub capotă - unul al cărui putere a crescut peste pragul de 450 de cai-putere. 

Noi vom lăsa clipul de prezentare mai jos şi galeria foto de mai sus (am lăsat pozele la rezoluţie mare, în cazul în care eşti în căutare de un wallpaper nou în 2015) şi vom aştepta părerea ta sinceră despre acest W222 state-of-the-art.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.