Cel mai urât tuning din lume, pe o Honda CR-X del Sol

Cu toţii ştim ce presupune tuning-ul, lista cu exemple reuşite este lungă iar pe multe vi le-am prezentat de-a lungul timpului. Dar acum a venit momentul să întoarcem foaia.

Cel mai urât tuning din lume, pe o Honda CR-X del Sol Cel mai urât tuning din lume, pe o Honda CR-X del Sol

Doamnelor şi domnilor, acesta este cel mai oripilant exemplu de tuning realizat vreodată, având la bază un model Honda CR-X (Civic) del Sol. Modelul cabrio cu două locuri a debutat în anul 1992 în Japonia şi Marea Britanie, iar un an mai târziu japonezii l-au introdus şi pe piaţa din Statele Unite ale Americii.

Roadsterul putea fi dotat cu motoare cu puteri ce variau între 102 şi 160 CP, şi a fost produs până în 1998. Nimic din toate acestea nu contează în cazul tuningului descoperit de cei de la scoutingNY.com.

Adevărul este că nu prea ştim cu ce să începem în descrierea felului în care a ajuns să arate maşina, însă o să ne oprim asupra celor mai vizibile elemente, precum sigla Mercedes-Benz de pe capotă, autocolantele "Hybrid", "Lamborghini" şi "Alpina" dar şi aşa zisul kit de caroserie foarte greu de digerat pentru orice pasionat auto aflat în toate facultăţile mintale.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.