Cele mai spectaculoase modele Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador a devenit de la lansare un model simpatizat de casele de tuning dar şi de proprietarii excentrici dispuşi să-şi lase bijuteria italiană pe mâinile experţilor în personalizare. Iată 10 exemple de tuning realizat ca la carte.

Cele mai spectaculoase modele Lamborghini Aventador Cele mai spectaculoase modele Lamborghini Aventador

Nemţii de la autozeitung.de au vrut să vadă care sunt cele mai reuşite exemple de tuning ce au la bază supersportiva Lamborghini Aventador. În general, afirmaţia că un Aventador nu are nevoie de tuning este cât se poate de corectă. Însă nu greşeşti foarte mult dacă spui că totul se poate îmbunătăţi cu puţin tuning de calitate. 

Fără să fie aşezate într-o ordine anume, iată cele mai bune 10 exemple de tuning pe Lambo Aventador, în viziunea Autozeitung.

Lamborghini Aventador Edizione GT, de la DMC

 

Tot de la DMC, avem acest superb Aventador pe care nu ai cum să-l ocoleşti cu privrea.

DMC Lamborghini Aventador Molto Veloce

 

În joc intră şi Hamann, iar de aici competiţia se încinge:

Hamann Aventador Limited

 

Cu toţii ştim că un set de jante face diferenţa. Cei de la Wheelsandmore confirmă încă o dată:

Wheelsandmore Aventador

 

Cei de la Vorsteiner ţin morţiş să arate că germanii sunt buni şi la tuning. Noi zicem că au dreptate:

Vorsteiner Aventador-V

 

V-am trezit interesul? Spectacolul se continuă în pagina următoare...

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.