Chevrolet Corvette Stingray a trecut prin mâinile celor de la Vilner

Autor: Adrian Mihălţianu 19 nov. 2013 Tuning auto

Casa bulgară de tuning Vilner ne-a obişnuit cu proiecte care au de-a face mai mult cu interioarele decât cu exterioarele maşinilor. Iar unul dintre cele mai recente proiecte ale lor nu iese din acest tipar.

Mai exact, este vorba despre un superb Chevrolet Corvette C3 Stingray din anul 1976, care  a primit o restilizare serioasă a interiorului, dar şi câteva îmbunătăţiri sub capotă.

Înăuntru, bulgarii au îmbrăcat scaunele într-o combinaţie de piele fină de viţel şi piele Nappa, în vreme ce planşa de bord a fost recondiţionată în stilul tipic Vilner. Spre deosebire de alte maşini trecute prin mâinile bulgarilor, acest Corvette Stingray dă dovadă de stil şi rafinament.

Pe lângă marea de piele din interior, a fost montat şi un sistem audio McIntosh cu două subwoofere Peerless.

La exterior, modificările sunt extrem de discrete. Caroseria a fost vopsită într-un maro perlat, acoperişul targa a fost îmbrăcat în piele de viţel, iar stopurile sunt acum luminate de LED-uri, în vreme ce jantele originale nichelate au rămas neatinse.

Sub capotă, V8-ul de 5,7 litri a primit o nouă chiulasă şi două carburatoare dublu-corp primite de la compania americană Edelbrock Performance. Vilner nu testat încă puterea motorului cu aceste modificări, însă e de aşteptat ca puterea maximă să se învârtă în jurul valorii de 300 CP.

Vouă cum vi se pare transformarea legendei americane?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide