Cineva şi-a imaginat cum ar arăta un Mercedes AMG GT Cabrio

A fost nevoie de mai puţin de 24 de ore pentru ca un designer să transforme virtual noul Mercedes AMG GT într-o decapotabilă extrem de atrăgătoare.

Cineva şi-a imaginat cum ar arăta un Mercedes AMG GT Cabrio Cineva şi-a imaginat cum ar arăta un Mercedes AMG GT Cabrio

A trecut mai puţin de o zi de când Mercedes-Benz a prezentat lumii întregi noul AMG GT, un rival de seamă pentru legendarul Porsche 911. Dar, chiar şi aşa, Remco Meulendijk de la RM Design a avut timp suficient să creeze, în lumea virtuală, o variantă decapotabilă pentru noul GT german.

Una dintre cele mai bune modificări virtuale pe care le-am văzut până acum

Îţi reamintim că Mercedes AMG GT are un V8 biturbo de 4,0 litri care produce 462 CP şi 600 Nm în versiunea de bază. În varianta AMG GT S, noul coupé german se laudă cu 510 CP şi 650 Nm obţinuţi din acelaşi V8 de 4,0 litri.

Tu ce crezi: ar arăta bine o variantă decapotabilă pentru noul AMG GT?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.