Clean-tuning pe Lada: ”Protected by Russian Mafia”. Cool, nu-i aşa?

Mulţi veţi recunoaşte cu uşurinţă maşina din imagine: e o Lada. Dar nu o Lada banală. Deoarece are două caracteristci importante, pe care le descoperiţi în video-ul următor.

Lada a devenit unul dintre simbolurile URSS-ului, iar modelul 2104 a fost una dintre ultimele maşini produse până de curând de uzina AvtoVaz.

Acum, Lada 2104 are acelaşi rol ca şi Dacia 1310 la români: pentru unii e doar un hârb care aminteşte de comunism, pentru alţii a devenit obiect de cult şi chiar de identitate naţională.

În cazul de faţă, vorbim de o maşină tunată de un pasionat din Grecia, care a găsit de cuviinţă să monteze sub capota breakului ”made in Russia” un motor turbo de origine Nissan, care scoate nu mai puţin de 400 CP! Să ne mai mire atunci mesajul inscripţionat pe lunetă?...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.