Contrar aparenţelor, acesta nu e un BMW de epocă

Ştim că arată ca un BMW E9, dar crede-ne pe cuvânt când îţi spunem că nu e. De fapt, s-ar putea să fie cea mai bună combinaţie făcută vreodată în lumea auto de un pasionat.

Contrar aparenţelor, acesta nu e un BMW de epocă Contrar aparenţelor, acesta nu e un BMW de epocă

BMW E9 arată superb, dar ce te faci când vrei o maşină cu look de epocă şi cu tehnică modernă? Păi, pui osul la treabă şi îţi îndeplineşti singur visul. Cel puţin asta a făcut proprietarul exemplarului din aceste poze, care - crede-ne pe cuvânt - nu e un E9 adevărat.

De fapt, noi credem că ar putea fi cea mai bună combinaţie făcută vreodată de un pasinat de tuning, fiindcă sub caroseria frumoasă de oldtimer se află un şasiu şi un motor de BMW M5 E39. Da, acel M5 cu V8 de 4,9 litri care dezvoltă 400 CP.

Nu ne întreba cum s-a întâmplat transplantul, fiindcă nu ştim, dar dovezile sunt clare odată ce deschizi uşa şi arunci o privire în interior, unde e un melanj de piese vechi şi piese mai noi.

Foto via Bimmerpost

Tu ce crezi: a făcut o treabă bună sau a stricat o frumuseţe de maşină istorică?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.