Crezi că e Ferrari? Uită-te mai bine şi ghiceşte ce maşină e de fapt

Se pare că nu e deloc greu să faci lumea să creadă că ai Ferrari - e nevoie doar de culoarea roşie pentru caroserie, de câteva logo-uri cu căluţul cabrat şi de nişte modificări estetice. Ce spun, însă, cunoscătorii? Găsiţi indiciile în galeria foto.

Crezi că e Ferrari? Uită-te mai bine şi ghiceşte ce maşină e de fapt Crezi că e Ferrari? Uită-te mai bine şi ghiceşte ce maşină e de fapt

Dacă Ferrari ar fi vrut să facă o maşină sport cât mai ieftină, probabil ar fi arătat cam aşa. Sau poate nu. Ideea este că proprietarul acestei maşini nu a avut bani de un Ferrari, însă a avut suficientă inspiraţie pentru a-şi face bolidul să arate ca un Ferrari.

Primul indiciu că e ceva ciudat cu acest ”Ferrari”: căluţul cabrat stă să cadă pe spate...

Transformarea într-o copie de Ferrari nu putem spune că merită aplauze, mai ales că, sincer, modelul de la care s-a pornit noi credem că arăta mai bine în forma originală.

Maşina e de vânzare pe eBay, ceea ce ne face să credem că proprietarul nu a avut succesul scontat cu această transformare...

Vă lăsăm să ghiciţi:

CE MAŞINĂ E LA BAZA ACESTEI COPII DE FERRARI?

Oare câţi îşi pot da seama din prima despre ce maşină e vorba, de fapt?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.