Cum ar putea arăta un TUNING EXTREM pe noua Mazda MX-5? Demenţial

Mazda MX-5 are deja un fan club foarte numeros, iar noua generaţie a roadsterului japonez a agitat suficient de mult spiritele. Unii dintre fani deja se gândesc la MX-5-uri tunate - cum e şi cazul extrem de faţă.

Cum ar putea arăta un TUNING EXTREM pe noua Mazda MX-5? Demenţial Cum ar putea arăta un TUNING EXTREM pe noua Mazda MX-5? Demenţial

Cea de-a patra generaţie Mazda MX-5 promite o evoluţie consistentă a pachetului tehnic, deci şi mai mult spirit ludic, mai multă adrenalină şi mai multe senzaţii la volan.

Însă fanii adevăraţi nu se opresc aici, deoarece visează tot timpul la mai mult. Este şi cazul designerului Hugo Silva, care ne propune un tuning virtual pe noul MX-5 care face maşinuţa să arate extrem de agresiv, poate cam mult faţă de ce s-au gândit designerii japonezi.

WANT! Un fel de MX-5 muscle-car?...

 

Dacă modelul de serie arată drăguţ-sportiv, mizând pe o formă familiară şi detalii de design care amintesc de noile Mazda6 sau Mazda3, propunerea lui Hugo Silva duce lucrurile la extrem prin evazarea suplimentară a aripilor, micşorarea gardei la sol şi adoptarea unor jante cu specific racing.

La care se mai adaugă nuanţa neagră-ameninţătoare a caroseriei, capota cu multe fante sau spoilerul frontal cu o imensă gură de aerisire pentru ceea ce pare un radiator modificat (poate pentru că sub capotă motorul e dotat, în imaginaţia creatorului, cu turbo?).

Un lucru e clar: noua Mazda MX-5 este aşteptată cu nerăbdare, iar fanii înfocaţi nu fac altceva decât să pună paie pe foc prin asemenea propuneri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.