Cum să vânezi ursul LIKE A BOSS! Cu un Boss Hunting Truck

Autor: Oraan Mărculescu 26 iul. 2013 Tuning auto

Dacă vi se pare că Boss Hunting Truck are multe în comun cu maşinile militare, sunteţi pe calea cea bună. Deoarece la baza acestei maşini de vânătoare stă un offroader renumit: Hummer H1.

Atâta doar că de la maşina originală nu a mai fost păstrat decât şasiul, motorul, transmisia şi componentele trenului de rulare. În rest, Boss Hunting Truck beneficiază de idei inspirate parcă din filmele SF de acţiune.

În primul rând, portierele originale au fost înlocuite cu două mari uşi cu deschidere în sus. Apoi caroseria este modificată serios în partea din spate, unde este prevăzut un punct de observaţie de unde vânătorul să-şi poată ochi facil prada.

Pentru a se integra cât mai uşor în peisaj, caroseria beneficiază de un camuflaj psihedelic. În faţă, pe lângă accesoriile specifice offrroad, blocurile optice au fost duse la extrem, integrând atât proiectoare de noapte, cât şi lumini cu infraroşu.

Interiorul nu e aşa de cazon cum ne-am putea închipui la prima vedere, în faţă fiind dispuse mai multe displayuri, pe care se afişează imaginile de la camerele exterioare. Pasagerii din spate au şi ei la dispoziţie un display uriaş, iar, în funcţie de preferinţe, maşina poate fi accesorizată cu multe elemente de lux şi confort.

Cei interesaţi trebuie să ştie că transformarea unui Hummer H1 într-un astfel de Boss Hunting Truck are un preţ de pornire de 200.000 de dolari americani, sumă care nu include şi maşina de bază. Programul de personalizare, însă, este foarte vast, vânătorii excentrici putând cheltui chiar şi 500.000 de dolari pe o asemenea maşină.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide