Cum transformi o rablă într-un model de lux, cu spumă şi pricepere

În vremuri în care foarte mulţi posesori de maşini vechi preferă să folosească valoarea acestora pe post de avans pentru un automobil nou, lituanienii dau dovadă de inventivitate şi transformă rablele în modele de lux.

Cum transformi o rablă într-un model de lux, cu spumă şi pricepere Cum transformi o rablă într-un model de lux, cu spumă şi pricepere

A scăpa de rabla din faţa blocului nu necesită neapărat un drum spre cimitirul auto sau achiziţionarea unei maşini noi. O demonstrează creativitatea unor lituanieni, care au luat o vechitură, au curaţat-o de până la schelet, i-au aplicat un tratament cu spumă poliuretanică expandabilă şi au sculptat o nouă caroserie.

Având în vedere de la ce s-a pornit (un Mercedes-Benz, se pare), rezultatul este remarcabil, cel puţin din punct de vedere vizual. Probabil după multe ore de muncă în atelier, cuplate cu o doză serioasă de talent şi îndemânare, o banală maşină veche s-a transformat într-un luxos model exotic cu design impecabil, atât la interior cât şi la exterior.

Pentru toate etapele din reconstrucţia maşinii, accesaţi galeria foto de mai sus. Şi cât răsfoiţi prin imagini, ne-ar interesa ce notă i-aţi acorda creaţiei.

Sursa - imgur.com, gizmodo.com, reddit.com

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.