Dacia Duster Admirable, un tuning de admirat la nesfârşit – GALERIE FOTO

Autor: Adrian Mihălţianu acum 9 ani Tuning auto

Pentru unii, tuning înseamnă în primul rând creşterea performanţelor. Dacă vorbim de SUV-uri, primul lucru la care ne-am gândi ar fi îmbunătăţirea capacităţilor offroad.

Nu e, însă, cazul acestei maşini Dacia Duster Admirable, în cazul căreia preparatorul german LZParts a pus accentul pe accesorizare, Duster devenind un mic gadget 4×4.

La nivelul aspectului, se remarcă în primul rând folia CarWrap în roşu Burgundi care acoperă mare parte din caroserie. Farurile şi stopurile beneficiază de tehnologie LED, iar în faţă a fost adaptat un mini-bull-bar cu două proiectoare suplimentare. Noaptea maşina va face furori datorită mini-spot-urilor integrate în oglinzi, care proiectează sigla Dacia pe şosea.

Jantele ”de bază” sunt de 16 inci, fiind finisate în negru mat şi încălţate cu pneuri Conti CrossContact All Terrain, dar cei care vor o tuşă de ”bling” pot alege şi un set de jante de 20 inch, W-TecExtrem 8.5×20 ET35. Maşina este înălţată cu 3 cm datorită unor noi arcuri H&R, iar partea inferioară este protejată de scuturi.

În interior, se remarcă în primul rând integrarea în consolă a unui sistem de navigaţie Parrot Asteroid Smart, cu ecran tactil şi cu o multitudine de funcţii, printre care şi un termometru pentru temperatura exterioară. Însă cel mai interesant lucru este adaptarea unui pilot automat, comandat de o manetă sub cea pentru semnalizare.

Şi indicatoarele de bord au fost modificate, beneficiind de o iluminare specială pe timp de noapte, iar sistemul audio a fost upgradat corespunzător, roata de rezervă fiind înlocuită cu un subwoofer Sinus Live. Ce alte lucruri mai are Dacia Duster Admirable, puteţi afla direct de la LZParts.

CE VĂ PLACE ŞI CE NU LA DACIA DUSTER ADMIRABLE?
Comentarii
Inchide