Deşi nu pare, sub acest Defender făcut de Kahn Design se ascunde o maşină de familie

Ştii cum se zice despre monovolumele cu şapte locuri că sunt maşini foarte bune de familie, nu? Păi, şi Defenderul din pozele de mai jos are tot şapte locuri, deci de ce nu ar fi bun ca maşină de familie?

Deşi nu pare, sub acest Defender făcut de Kahn Design se ascunde o maşină de familie Deşi nu pare, sub acest Defender făcut de Kahn Design se ascunde o maşină de familie

Se spune că o maşină de familie adevărată trebuie să aibă şapte locuri, dar noi credem că nu trebuie să te limitezi la monovolume şi SUV-uri care încep să trosnească din încheieturi când ies de pe asfalt.

De exemplu, nu te opreşte nimeni să alegi un Land Rover Defender modificat de Kahn Design. Sigur, s-ar putea să regreţi după primii 100 km că ai cumpărat o maşină care a fost gândită într-o vreme când expresia „navigaţie prin GPS” însemna să scoţi o hartă din torpedo şi să caşti ochii în patru direcţii, însă o să ai, totuşi, o namilă pe patru roţi cu şapte locuri, care o să te ducă unde vrei tu. Iar asta o să îi facă fericiţi pe copiii tăi, fiindcă vor putea vedea apusul de soare din vârful muntelui, iar cizmele lor vor fi curate.

În cazul în care ai uitat, Kahn Design e firma care a făcut Defenderul 6x6, însă aici doza de nebunia a fost redusă substanţial, fiind vorba doar de nişte modificări stilistice la interior şi câteva schimbări de bun simţ la interior. Mai exact, s-au montat jante de 16 inci cu design retro, o grămadă de bucăţi decorative din plastic (pe aripi şi grila radiatorului), iar la interior s-au pus scaune sport tapiţate cu piele decorată cu tartan, un volan îmbrăcat în piele, pedale din aluminiu şi multe alte detalii care ar trebui să îţi facă viaţa mai uşoară la volan.

Motorul diesel de 2,4 litri a rămas neatins, aşa că va trebui să te mulţumeşti cu 122 CP. După cum spuneam, o maşină de familie sub acoperire.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.