DMC aduce o doză de prospeţime britanicului McLaren 12C

Supercarul britanic McLaren 12C nu se mai produce, fiind înlocuit de modelul 650S, dar asta nu înseamnă că nu poate fi adus la zi de firmele de tuning.

DMC aduce o doză de prospeţime britanicului McLaren 12C DMC aduce o doză de prospeţime britanicului McLaren 12C

Tunerul german DMC a scos pe piaţă un pachet de îmbunătăţiri pentru supercarul britanic McLaren 12C, care a fost înlocuit anul trecut de noul 650S.

Kitul conţine, printre altele, o „fustă” pentru spoilerul faţă, o grilă redesenată pentru radiator, o priză de aer pe acoperiş (care nu face nimic), un difuzor de aer şi un eleron în spate, o evacuare din titan şi un set de jante de 21 de inci. Bineînţeles, piesele de caroserie au fost făcute din fibră de carbon, fiindcă altfel nu ar mai fi la modă.

Cât despre motorul V8 de 3,8 litri, acesta a fost lăsat în pace şi dezvoltă în continuare 600 CP.

Poţi să vezi mai multe poze în galeria foto a acestui articol.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.