Ediţie specială de la Anderson Germany: Mercedes-Benz CL 65 AMG Grey Stone Edition

Autor: Adrian Mihălţianu 08 aug. 2013 Tuning auto

Mercedes-Benz CL 65 AMG Grey Stone Edition se diferenţiază de modelul original prin nuanţa gri a caroseriei, noile stopuri fumurii şi, cel mai important, acele numeroase detalii din fibră de carbon aplicate pe capotă, la oglinzi, in grilă, la ramele geamurilor şi mânerelor portierelor.

Look-ul sportiv al modelului german este accentuat, in special, de jantele din aliaj, vopsite in negru şi de dimensiuni mari.

In interior, Anderson Germany a preferat ca intreg habitaclu să fie invelit dintr-o tapiterie din piele, in două nuante (alb şi negru), iar ca să continue tema de la exterior, a aplicat mai multe inserţii din fibră de carbon.

Sub capotă, modificările aduse propulsorului V12 twin-turbo de 6.0 litri a dus la o creştere a puterii de până la 670 CP şi un cuplu mărit la 1.056 Nm, asta insemnând un plus de 40 CP şi 56 Nm.  Toate acestea au fost posibile datorită modificării filtrului de aer, a sistemului de evacuare şi optimizării unităţii de control a motorului (ECU).

Chiar dacă performanţele lui Mercedes-Benz CL 65 AMG Grey Stone nu au fost făcute publice, vă aducem aminte că modelul original accelerează de la 0 la 100 km/h in doar 4,4 secunde şi poate atinge o viteză de top, limitată electronic, la 250 km/h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide