Ediţie specială Volkswagen Golf GTI “Edition 35”

La aniversarea celor 35 de ani ai modelului Golf GTI, Volkswagen propune fanilor o ediţie specială denumită “Edition 35” de 232 CP.

Pentru a celebra cei 35 de ani de existenţă ai hot-hatch-ului VW Golf GTI, constructorul german a creat o ediţie specială denumită Edition 35, ce va fi scoasă la vânzare chiar de pe data de 12 mai, în Germania.

În ce priveşte schimbările aduse modelului aniversar, GTI Edition 35 se prezintă cu un nou spoiler faţă, jante speciale, şi, bineînţeles, praguri şi scaune personalizate cu logo-ul "35".

Cea mai importantă modificare constă în upgrade-ul de putere al motorului 2.0 TFSI, care a primit 25 CP în plus, dezvoltând acum 235 CP.

VW Golf GTI Edition 35 îşi va face debutul oficial la GTI Meeting în Worthersee, eveniment ce va avea loc pe data de 1 iunie 2011 în Austria. Preţul pentru această ediţie specială se cifrează la 30.425 euro, cu aproximativ 3.000 de euro mai mult faţă de modelul normal cu cutie manuală. În Germania, comenzile vor putea fi plasate undeva pe la mijlocul lunii iunie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.