Elia tuning aduce un plus de putere pentru Renault Megane RS facelift

Hot hatch-ul francez Renault Megane RS este una dintre cele mai bune maşini sport de pe piaţă, dar se pare că nişte nemţi nu sunt mulţumiţi de cei 265 CP livraţi în mod normal de motorul franţuzoaicei. Aşa că după câteva şedinţe în care s-au folosit prezentări PowerPoint a ieşit asta: Elia Renault Megane Tour de Corse 300.

Elia tuning aduce un plus de putere pentru Renault Megane RS facelift Elia tuning aduce un plus de putere pentru Renault Megane RS facelift

Elia Renault Megane Tour de Corse 300 (pauză de respirat) e numele dat de tunerul german Elia pentru cea mai proaspătă creaţie a sa. Mai exact, este vorba despre un Renault Megane RS facelift care a primit un plus de putere şi alte câteva bunătăţi menite să îi mulţumească pe cei care cred că 265 CP nu sunt suficienţi pentru un hot hatch cu tracţiune faţă.

Un chip tuning, un intercooler îmbunătăţit şi un filtru de aer sport au convins propulsorul de 2,0 litri pe benzină să dezvolte 300 CP (de unde şi numele Tour de Corse 300), iar sistemul de evacuare din oţel inoxidabil a preluat rolul de solist principal.

Pentru a completa pachetul, germanii au creat un kit aerodinamic din fibră de carbon şi au montat un set de jante de 18 inci. Aşa, ca să fie treaba bună.

În cazul în care ai uitat, îţi reamintim că Elia a creat un kit de tuning şi pentru Dacia Duster facelift.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.