Este acest Polo un kitsch sau o operă de artă? VIDEO

Pentru că părerile despre anumite exemple de tuning sunt împăţite şi întotdeauna subiective, vă propunem acest Volkswagen Polo ca subiect de dezbatere.

Este acest Polo un kitsch sau o operă de artă? VIDEO Este acest Polo un kitsch sau o operă de artă? VIDEO

Acesta nu este primul şi nici ultimul Volkswagen Polo "tunat" pe care veţi avea ocazia să-l vedeţi. În descrierea videoclipului se menţionează faptul că exteriorul este unic, datorită spoilerelor faţă/spate, a jantelor cromate Extreme Offset Wheels şi bineînţeles a motivului strident animal print aplicat pe aripa dreapta-faţă.

După suspensia pneumatică ajustabilă, piesa de rezistenţă o reprezintă neoanele amplasate sub maşină, capabile să lumineze asfaltul de sub ele într-o varietate de culori. Noi nu mai avem ce alte comentarii să adăugăm, aşa că am vrea părerea voastră:

Este creaţia un kitsch, iar acest Logan Coupe ar fi mai reuşit? VIDEO, mai jos.

Watercooled Society - Volkswagen Polo 6R - Rollin On Steelies! from Watercooled Society on Vimeo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.