Este acesta cel mai puternic BMW M3 din România? [VIDEO]

Băiatul ăsta rău pozează într-un familist uşor modificat, cel puţin până în momentul în care începe să pocnească din evacuări şi să-şi lase pneurile pe asfalt.

Este acesta cel mai puternic BMW M3 din România? [VIDEO] Este acesta cel mai puternic BMW M3 din România? [VIDEO]

Acesta este un BMW M3 E46 Touring bine făcut. Iubitorii de estetic vor fi plăcut impresionaţi de aspectul „curat” al acestui M3 break, în timp ce iubitorii de performanţă vor rămâne cu gura căscată atunci când vor afla ce putere împachetează motorul L6 S54 de 3,2 litri supraalimentat: circa 800 de cai-putere. 

De asemenea, iubitorii de evacuare zgomotoasă vor zâmbi, cu urechile sângerând probabil: evacuarea acestui E46 scoate 113,5 decibeli. Prin comparaţie, un tunet puternic are 120. 

Până când vom afla mai multe despre acest cvasi-sleeper din România, tu zi-ne dacă ştii vreun BMW mai puternic decât acesta pe străzile din ţara noastră. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.