Există vreo culoare care poate să facă acest unicat bazat pe un SL să arate bine?

Nici nu ştim pentru ce să fim mai surprinşi: pentru mixtura asta ciudată de stiluri sau pentru faptul că sub caroseria aceasta se ascunde un Mercedes-Benz foarte, foarte frumos...

Există vreo culoare care poate să facă acest unicat bazat pe un SL să arate bine? Există vreo culoare care poate să facă acest unicat bazat pe un SL să arate bine?

Înainte să răspunzi la întrebare, trebuie să afli câte ceva despre chestia pe care o vezi în clipul de mai jos: se numeşte Filandi Ever S şi se prezintă ca o încercare de a îmbrăca în mod atractiv un Mercedes-Benz SL (R129). În mod clar atrage atenţia, însă dacă ar fi să alegem între Filandi şi un R129 nemodificat... 

... noi am prefera fundul ăsta pătrăţos 500 sau mai mic.

Ce-i drept, sunt câteva inovaţii care te lasă cu gura căscată, cum ar fi portierele de tip Gullwing pentru un roadster. Iată-l aici în toată splendoarea sa: 

Însă noi ştim că percepţia esteticului este pur subiectivă, aşa că te întrebăm

Care ar fi culoarea în care i-ar sta cel mai bine lui Ever S?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.