Extravaganţa arabă, materializată într-un BMW M5 tunat de două ori

Ce faci atunci când mergi cu noul tău BMW M5 la o casă de tuning şi tot nu eşti mulţumit de rezultat? Bineînţeles, alegi un al doilea tuner care să îţi ofere ce vrei.

Extravaganţa arabă, materializată într-un BMW M5 tunat de două ori Extravaganţa arabă, materializată într-un BMW M5 tunat de două ori

Atelierul de tuning ByDesign Motorsports, cu sediul în însorita Arabie Saudită, a luat un BMW M5 care primise deja un kit aerodinamic complet de la Hamann şi a reuşit, în cele din urmă, să-i ofere clientului pachetul pe care l-a vrut de la bun început.

Mai exact, arabii au vopsit berlina germană în gri mat şi au montat un set de jante ADV.1, ca să se asigure că atrage toate privirile, oriunde ar merge. Şi, dacă felul în care arată nu e suficient, M5-ul a primit şi un sistem de evacuare de la Akrapovic, ca să se audă de peste mări şi ţări.

Găseşti mai multe poze cu BMW-ul tunat la puterea a doua în GALERIA FOTO a acestui articol. Tot acolo poţi să vezi şi partenerul de suferinţă al sedanului german, şi anume un Porsche 911 trecut prin mâinile celor de la Gemballa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.