FAB Design îţi machiază McLarenul MP4-12C ca un 650S

Pentru proprietarii de MP4-12C Spider care s-au plictisit deja de formele modelului, FAB Design a pregătit un upgrade estetic...

FAB Design îţi machiază McLarenul MP4-12C ca un 650S FAB Design îţi machiază McLarenul MP4-12C ca un 650S

Faptul că există astfel de oferte ne semnalează, totodată, faptul că există oameni care se plictisesc de formele lui 12C Spider. În cazul în care nu poţi scăpa de imaginea lui 650S, iată aici o imagine cu antemenţionatul: 

Pentru ei, FAB Design a pregătit un upgrade estetic care adaugă detalii agresive şi - surpriză! - faţa lui 650S. S-ar putea să fim singurii care spunem asta, însă tot o s-o zicem: 12C ni se pare mai frumos decât 650S. Gata, am zis-o!

Tot la capitolul make-up intră şi setul de jante Evolution, cu diametru de 20 de inci, încălţate de anvelope Dunlop de 275/25 ZR20 pe faţă şi de 325/30 ZR20 pe spate. 

Pe partea de upgrade-uri tehnice, V8-ului bi-turbo, de 3,8 litri (625 CP) i-a fost anexat un nou sistem de evacuare, care creşte puterea totală cu 32 de unităţi. Oare chiar există oameni care se plictisesc de designul lui 12C...?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.