Fantezie în albastru mat: S63 AMG Coupé Diamond Edition by Mansory

Se numeşte Diamond Edition şi reprezintă întruchiparea fantezistă a unui GT de vis: Mercedes-Benz S63 AMG Coupé

Fantezie în albastru mat: S63 AMG Coupé Diamond Edition by Mansory Fantezie în albastru mat: S63 AMG Coupé Diamond Edition by Mansory

La ce linii frumoase are, ne este greu să credem că va exista un kit de tuning care să urâţească un Mercedes-Benz S Coupé. Pe de altă parte, în lumea tuningului liniile decenţei sunt trecute destul de des. Noi sperăm să fim feriţi de experimente eşuate şi să avem parte de mai multe din astea. 

Exemplarul de faţă este un S63 AMG Coupé trecut prin mâinile celor de la Mansory. Metamorfoza poartă de numirea de Diamond Edition implică mult, mult albastru. Exteriorul este scăldat în albastru mat şi aduce, faţă de modelul standard, câteva modificări de ordin estetic: încă un set de DRL-uri cu LED, admisii mărite, o capotă nouă, eleron subtil pe coadă, difuzor spate schimbat, evacuări duble, etc. Interiorul este marcat tot de culoarea albastru, în asociere cu alb. Poate că nu este chiar originală abordarea cromatică de la interior, însă finisajele unui S-Class te fac să ierţi (aproape) orice.

Toată opulenţa Mansory de pe acest coupé elegant stă pe jante de 22 de inci şi este pusă în mişcare de V8-ul de 5,5 litri twin-turbo, care dispune acum de 985 de cai-putere (de la 585 CP, cât avea iniţial) şi de 1.400 Nm. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.