Fantezie în albastru mat: S63 AMG Coupé Diamond Edition by Mansory

Autor: Andrei Ştirbu acum 6 ani Tuning auto

La ce linii frumoase are, ne este greu să credem că va exista un kit de tuning care să urâţească un Mercedes-Benz S Coupé. Pe de altă parte, în lumea tuningului liniile decenţei sunt trecute destul de des. Noi sperăm să fim feriţi de experimente eşuate şi să avem parte de mai multe din astea. 

Exemplarul de faţă este un S63 AMG Coupé trecut prin mâinile celor de la Mansory. Metamorfoza poartă de numirea de Diamond Edition implică mult, mult albastru. Exteriorul este scăldat în albastru mat şi aduce, faţă de modelul standard, câteva modificări de ordin estetic: încă un set de DRL-uri cu LED, admisii mărite, o capotă nouă, eleron subtil pe coadă, difuzor spate schimbat, evacuări duble, etc. Interiorul este marcat tot de culoarea albastru, în asociere cu alb. Poate că nu este chiar originală abordarea cromatică de la interior, însă finisajele unui S-Class te fac să ierţi (aproape) orice.

Toată opulenţa Mansory de pe acest coupé elegant stă pe jante de 22 de inci şi este pusă în mişcare de V8-ul de 5,5 litri twin-turbo, care dispune acum de 985 de cai-putere (de la 585 CP, cât avea iniţial) şi de 1.400 Nm. Comentarii
Inchide