FB Tuning a creat un Chrysler Crossfire trist. Foarte trist. VIDEO

Coupe-ul american Chrysler Crossfire are un design… discutabil, care i-a făcut pe unii să râdă în hohote şi pe alţii să simtă dragostea la prima vedere. Cu siguranţă, proiectul unei firme de tuning din Italia nu va schimba foarte multe în această mică bătălie a opiniilor.

FB Tuning a creat un Chrysler Crossfire trist. Foarte trist. VIDEO FB Tuning a creat un Chrysler Crossfire trist. Foarte trist. VIDEO

Chrysler Crossfire a aprins câteva discuţii în contradictoriu de-a lungul vremii, iar cele mai multe dintre ele au vizat designul controversat al coupe-ului italian. Ei, bine, acum, o firmă de tuning din Italia, denumită FB Tuning, a încercat să îmbunătăţească felul în care arată Crossfire-ul cu ajutorul fibrei de carbon şi a aurului. A, da, şi cu nişte faruri de Audi A8.

Şi uşi Lamobrghini style, neapărat

Denumită FB-ONE, creaţia companiei cu sediul în San Miniato Basso are un V6 de 3,2 litri sub capotă care produce 400 CP, în vreme ce greutatea este de aproximativ 1,4 tone. Şi pentru că a fost decorată cu aur, singurul loc potrivit în care putea fi prezentată oficial această maşinărie ciudată este salonul Top Marques din Monaco, locul în care marii carosieri ai lumii trebuie să împartă spaţiul expoziţional cu băieţi care speră să câştige un ban frumos dintr-un tuning făcut în spatele casei.

VIDEO:

Eu cred că arată ca un Audi A8 care a fost implicat într-un accident. Tu ce crezi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.