Ferrari 458 Italia de la Liberty Walk ne reaminteşte ce înseamnă extrem

Numai că de data asta vine încălţat diferit. Nu că ţi-ai fi dat seama de asta...

Ferrari 458 Italia de la Liberty Walk ne reaminteşte ce înseamnă extrem Ferrari 458 Italia de la Liberty Walk ne reaminteşte ce înseamnă extrem

SR Auto - un atelier de tuning canadian - s-a însărcinat să monteze un set de jante PUR unui Ferrari 458 Italia cu kit Liberty Walk. Acesta este genul de moment în care îţi dai seama că orice modificare i s-ar aduce unui Liberty Walk este foarte greu - spre imposibil - de observat.

Motivul este oarecum simplu: creierele noastre trec foarte greu - sau deloc - peste imaginea unei supersportive italiene care şi-a reprimat o parte dintre valenţele sportive pentru a putea arăta ca un autentic JDM (Japanese Domestic Markert) car.

Dar apoi, şi privirile noastre trec foarte greu peste această lucrătură Liberty Walk. Nu poţi să spui cu toată gura că îţi place la nebunie un Ferrari 458 trăsnet, dar nefuncţional, însă nici nu poţi să te opreşti din a-l privi. Probabil că şi asta în face să fie foarte cool în ochii noştri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.