Ford Ranger Magic Orange e un mini monster truck european

Ford Ranger e un pick-up cât se poate de practic şi folositor pentru oamenii care au de cărat chestii toată ziua pe drumuri nu chiar netede. Dar asta nu înseamnă că nu poate fi transformat în ceva mai bun.

Ford Ranger Magic Orange e un mini monster truck european Ford Ranger Magic Orange e un mini monster truck european

Cea mai nouă generaţie a pick-upului american Ford Ranger este confortabilă, arătoasă şi descurcăreaţă în off-road. Dar asta nu înseamnă că nu poate fi îmbunătăţită cu câteva accesorii utile.

Aşadar, să intre în scenă nemţii de la Delta4x4, care şi-au făcut un obicei din a modifica pick-upuri sau modele cu tracţiune integrală. Ei bine, de data aceasta, cei de la Delta4x4 au luat un Ranger şi i-au pus numele de Magic Orange, dar nu înainte de a-l răsfăţa cu nişte bunătăţi.

Barele din inox nu sunt chiar pe gustul nostru şi mai mult încurcă în off-road

Mai exact, camioneta americană a primit un kit de ridicare a caroseriei cu nu mai puţin de zece centimetri şi un set de anvelope montate pe jante negre. Astfel, înălţimea Ranger-ului ajunge la 2,2 metri – nu e rău deloc (dar ar trebui să ai mai multă grijă la intrările în parcări subterane, totuşi).

Un alt plus vine sub forma unui snorkel pentru filtrul de aer, în vreme ce persoanele care au de cărat obiecte lungi şi grele pot să aleagă sistemul de extindere a benei – câteva bare montate peste uşa spaţiului de încărcare duce la câţiva centimetri în plus bineveniţi.

Evident, toate acestea costă bani – 1.700 de euro pentru kitul de ridicare a caroseriei şi 4.300 de euro pentru roţi.

Tu ce zici: îi stă bine Ranger-ului cu aceste accesorii?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.