Ford Ranger Magic Orange e un mini monster truck european

Autor: Iulian Dnistran 12 dec. 2014 Tuning auto

Cea mai nouă generaţie a pick-upului american Ford Ranger este confortabilă, arătoasă şi descurcăreaţă în off-road. Dar asta nu înseamnă că nu poate fi îmbunătăţită cu câteva accesorii utile.

Aşadar, să intre în scenă nemţii de la Delta4x4, care şi-au făcut un obicei din a modifica pick-upuri sau modele cu tracţiune integrală. Ei bine, de data aceasta, cei de la Delta4x4 au luat un Ranger şi i-au pus numele de Magic Orange, dar nu înainte de a-l răsfăţa cu nişte bunătăţi.

Barele din inox nu sunt chiar pe gustul nostru şi mai mult încurcă în off-road

Mai exact, camioneta americană a primit un kit de ridicare a caroseriei cu nu mai puţin de zece centimetri şi un set de anvelope montate pe jante negre. Astfel, înălţimea Ranger-ului ajunge la 2,2 metri – nu e rău deloc (dar ar trebui să ai mai multă grijă la intrările în parcări subterane, totuşi).

Un alt plus vine sub forma unui snorkel pentru filtrul de aer, în vreme ce persoanele care au de cărat obiecte lungi şi grele pot să aleagă sistemul de extindere a benei – câteva bare montate peste uşa spaţiului de încărcare duce la câţiva centimetri în plus bineveniţi.

Evident, toate acestea costă bani – 1.700 de euro pentru kitul de ridicare a caroseriei şi 4.300 de euro pentru roţi.

Tu ce zici: îi stă bine Ranger-ului cu aceste accesorii?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide