Forgiato dopează cu opulenţă un Jaguar XJL

Atunci când ai bani, ideea de plus de opulenţă este îmbrăţişată mai uşor. Problema este că opulenţa nu vine tot timpul la pachet cu bunul gust...

Forgiato dopează cu opulenţă un Jaguar XJL Forgiato dopează cu opulenţă un Jaguar XJL

În clasa limuzinelor de lux, Jaguar XJ încă străluceşte puternic, eclipsat eventual doar de noul S-Class. Părerea pe care ne-am făcut-o despre vârful de gamă Jaguar atunci când l-am testat s-a păstrat până în ziua de astăzi, iar gândul că despre viitoarea generaţie se spune că va avea „un design radical” ne sperie un pic. Jaguar XJ respiră eleganţă prin fiecare por şi noi sperăm să rămână aşa.

... nu aşa, ci cum a făcut-o Ian Callum

Nu sunt de acord cu noi cei de la Forgiato, se pare, care s-au hotărât să pluseze esteticul limuzinei cu un pic de strălucire (a se citi „bling-bling”). Faptul că jantele pline - care reprezintă piesa de rezistenţă aici - încarcă aerul din jurul maşinii nu ar fi o problemă atât de mare cum este setul de ornamente din partea frontală. (prin „ornamente” ne referim, evident, tot la „bling-bling”). 

Privitul grilei ne dăunează. Fizic.

Dacă ţi se pară lucrătură bună cea de la Forgiato, atunci ştii unde să mergi să-ţi upgradezi limuzina de (minim) 90.000 €. Dacă şi pe tine de dor ochii, poţi să ţi-i scalzi aici cu o felină neatinsă de boala opuleneţei. Ajungem, desigur, şi la întrebarea: care este maşina ta preferată din gama actuală Jaguar?

Sursa: Forgiato

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.