G-Classul modificat de Prindiville ar fi numai bun pentru dictatorul Aladeen

Dacă nu ştii cine e Aladeen, îţi reamintim noi: e personajul principal din filmul The Dictator.

G-Classul modificat de Prindiville ar fi numai bun pentru dictatorul Aladeen G-Classul modificat de Prindiville ar fi numai bun pentru dictatorul Aladeen

Britanicii de la Prindiville s-au gândit că ar fi bine să îmbrace un bătrân Mercedes-Benz G63 AMG în fibră de carbon. Şi după ce s-au gândit, s-au şi apucat de treabă, fiindcă rezultatul e cât se poate de concret şi are un preţ pe măsură: 250.000 de lire sterline (sau vreo 343.000 de euro).

Pentru această avere primeşti un G-Class care a trecut printr-un tratament radical de augmentare cu fibră de carbon - spoilerele, grila radiatorului, capota, pragurile, extensiile aripilor, mânerele de pe uşi, oglinzile laterale şi capacul pentru roata de rezervă au fost, toate, îmbrăcate sau remanufacturate în fibră de carbon.

La acestea s-a adăugat un kit de jante, frâne mai puternice şi un plus de 50 CP acordat motorului care dezvolta iniţial 544 CP. Aşa, ca să fie treaba bună.

Interiorul a fost tapiţat într-o combinaţie de piele naturală şi Alcantara, dar clienţii pot să ceară orice le doreşte inima, iar cei de la Prindiville vor face tot ce le stă în putere ca să le îndeplinească dorinţele, atâta vreme cât primesc banii ceruţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.