G-Power a făcut un BMW M6 cu 1.001 CP. Oare o fi suficient?

Noi spunem că da, având în vedere că primul Bugatti Veyron avea tot cam atâta putere cât acest M6 din generaţia precedentă.

G-Power a făcut un BMW M6 cu 1.001 CP. Oare o fi suficient? G-Power a făcut un BMW M6 cu 1.001 CP. Oare o fi suficient?

G-Power şi-a făcut un obicei din a duce motoarele BMW până la limită, iar aici ne vin în minte exerciţiile numite G5M Bi-Turbo şi M3 GT2 E, printre altele.

Acum, nemţii de la G-Power se laudă că au reuşit să ducă un BMW M6 Coupe din generaţia precedentă până la 1.001 CP, după o comandă primită de undeva din Orientul Mijlociu.

Pe lângă puterea apocaliptică, V10-le de sub capotă trimite către roţile din spate şi un cuplu de 900 Nm, suficient pentru o acceleraţie de la zero până la 100 km/h în 4,3 secunde şi o viteză maximă de 370 km/h.

Pentru a ajunge la aceste valori impresionante, G-Power a folosit un sistem cu două compresoare mecanice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.