G-Power face un truc magic şi ridică puterea lui BMW X6 M la peste 650 CP

Se pare că 575 CP nu sunt suficienţi pentru unii oameni, aşa că nemţii de le G-Power le vine în ajutor cu un kit de putere pentru noul BMW X6 M.

G-Power face un truc magic şi ridică puterea lui BMW X6 M la peste 650 CP G-Power face un truc magic şi ridică puterea lui BMW X6 M la peste 650 CP

Noul BMW X6 M e deja suficient de puternic, cu ai săi 575 CP, însă ştii şi tu că tot timpul se va găsi cineva care vrea mai mult. Iar aici intră în scenă cei de la G-Power, care oferă o cutiuţă magică gândită să urce putere maximă a V8-ului de 4,4 litri până la nu mai puţin de 659 CP. Totodată, cuplul creşte şi el de la 750 Nm la 830 Nm.

Potrivit nemţilor, aceste modificări îi permit SUV-ului bavarez să ajungă la o viteză maximă de 300 km/h, ceea ce e chiar impresionant pentru o maşină care cântăreşte în jur de 2,3 tone.

Partea interesantă a modulului de putere oferit de G-Power este că acţionează doar atunci când şoferul cere toţi cei 659 CP de la motor, prin apăsarea pedalei de acceleraţie până la podea. În rest, în condiţii de condus normal, propulsorul se comportă ca într-o maşină standard, cu 575 CP şi 750 Nm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.