G-Power oferă mai multă putere pentru deja potentul BMW 435d

Coupe-ul BMW Seria 4, în varianta diesel 435d, e suficient de puternică pentru uzul zilnic, cu ai săi 313 CP şi 630 Nm. Dar ştii cum e - pentru unii, puterea nu e niciodată suficientă.

G-Power oferă mai multă putere pentru deja potentul BMW 435d G-Power oferă mai multă putere pentru deja potentul BMW 435d

Nemţii de la G-Power au făcut un kit de putere pentru coupe-ul BMW Seria 4, în varianta de motorizare diesel 435d. În formă standard, propulsorul de 3,0 litri dezvoltă 313 CP şi 630 Nm, însă specialiştii germani au reuşit, printr-un cip de putere, să crească valorile la 380 CP şi nu mai puţin de 755 Nm.

Jantele de 20 de inci sunt, evident, opţionale

Cât despre cifrele celelalte - de viteză, adică -, G-Power spune doar că limitarea de 250 km/h a rămas neschimbată. Nici un cuvânt despre acceleraţie sau reprize, însă ar trebui să se vadă o îmbunătăţire clară în realitate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.