GHICITOARE: Ce se ascunde, oare, în spatele acestei feţe de BMW?

O nouă zi de vineri, o nouă ghicitoare de weekend. De data aceasta, maşina care încearcă din răsputeri să nu îşi dea arama pe faţă vine tocmai din Japonia. Detalii în continuare.

GHICITOARE: Ce se ascunde, oare, în spatele acestei feţe de BMW? GHICITOARE: Ce se ascunde, oare, în spatele acestei feţe de BMW?

Ce-o fi, ce-o fi? Subiectul acestei ghicitori de weekend vine din Japonia, însă se pare că are o afinitate pentru lucrurile europene, fiindcă altfel nu ar fi primit un transplant de faţă de la un BMW Seria 3 E46.

Spre deosebire de multe alte „operaţii” de acest gen, aceasta chiar e reuşită, potrivindu-se de minune cu designul japonezei.

Aşadar, ce maşină crezi că se ascunde sub acest pseudo-BMW?

Răspsunsul corect este: Nissan Silvia S15

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.