GHICITOARE de weekend: Ce japoneză se ascunde sub acest rat rod?

Cultura rat rod îşi are locul ei bine cimentat în lumea auto. Este adevărat, rat rod-urile nu sunt mereu cele mai estetice exemple de tuning, nici măcar atunci când au la bază modele japoneze.

GHICITOARE de weekend: Ce japoneză se ascunde sub acest rat rod? GHICITOARE de weekend: Ce japoneză se ascunde sub acest rat rod?

Că tot vorbim de modele japoneze, ce spuneţi de o provocare? Rudele mai necizelate şi neterminate ale hot rod-urilor, rat rod-urile îţi au originile în cultura auto din America anilor '70. Cu toate acestea, avem dovadă că un rat rod poate foarte uşor să primească şi altă naţionalitate.

Aşadar, ghicitoarea noastră vă provoacă să ne daţi marca şi modelul maşinii care stă la baza "arătării" din galeria foto. Domnilor, începeţi să comentaţi!

Sursa: autofocus.ca

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.