Ghicitoare de weekend: pseudo Lamborghini Reventon, via Australia

Dacă ai avea 31.000 de euro, ce ai alege: această replică de Lamborghini Reventon sau un hot hatch nou-nouţ? Până te hotărăşti, te invităm să îţi încerci norocul la ghicitul maşinii care se ascunde sub formele ce par a fi făcute cu un topor neascuţit.

Ghicitoare de weekend: pseudo Lamborghini Reventon, via Australia Ghicitoare de weekend: pseudo Lamborghini Reventon, via Australia

Bun venit la rubrica (aproape) săptămânală în care îţi arătăm o replică şi te întrebăm ce maşină se află la baza ei.

Astăzi avem pentru tine un minunat Lamborghini Reventon. Bine, e adevărat că australianul care a muncit zi şi noapte la copilaşul său a uitat, se pare, de setul de distanţiere pentru roţile din spate. Cine ştie, poate a aplicat formula „merge şi aşa”.

Dacă închizi un ochi, s-ar putea să crezi că e Lambo

În orice caz, aşa cum probabil ţi-ai dat seama, motorul nu e un V12 fioros amplasat central, ci un V6 montat în faţă.

Aşadar, aruncă o privire în galeria foto şi spune-ne ce crezi că se află sub caroseria care pare să fi fost copiată cu un xerox nord-coreean.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.