Ghicitoare OZN - cea mai stupidă maşină tunată din lume?

OZN? Mai degrabă OMG (oh my god, pentru internauţi). Întrebarea ”ce maşină a fost tunată” devine aproape inutilă. Mai degrabă ar trebui să ne întrebăm dacă proprietarul nu e pur şi simplu nebun. Şi cum de i-au dat voie autorităţile să circule.

Ghicitoare OZN - cea mai stupidă maşină tunată din lume? Ghicitoare OZN - cea mai stupidă maşină tunată din lume?

O rusoaică pe nume Elena a postat pe blogul personal imagini cu un adevărat... OZN tuning. De fapt, în loc de "obiect zburător neidentificat" ar trebui să folosim mai degrabă o expresie de genul "obiect pe patru roţi extraordinar de stupid", nu?...

Nu vă vom tortura cu întrebarea "ce maşină stă la baza acestui"... voiam să spun tuning, dar e destul de clar că vorbim de un bricolaj complet ieşit din sfera tuningulii cât de cât acceptabil. Maşina care a fost transformată, pardon, împopoţonată în aşa hal este un banal model OKA 1121, maşină produsă de fabricantul rus în anii '90.

Însă, în cazul de faţă, citadina rusească a fost transformată într-un mic monstru grotesc. Orice alte comentarii vi le lăsăm vouă:

CE PĂRERE AVEŢI DESPRE CREAŢIA RUSEASCĂ?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.