Hamann îşi face de cap: monstruosul TYCOON EVO KIT pentru BMW X6 M50d

Cum poţi transforma o maşină gândită să-i sperie pe ceilalţi pe şosea într-o bestie feroce care-ţi dă de-a dreptul coşmaruri? Întreabă-i pe cei de la Hamann, ei se pricep!

Hamann îşi face de cap: monstruosul TYCOON EVO KIT pentru BMW X6 M50d Hamann îşi face de cap: monstruosul TYCOON EVO KIT pentru BMW X6 M50d

Dacă vrei vreodată să ai şoseaua cât mai liberă în faţa ta, suie-te într-un BMW X6. Vei remarca faptul că pe autostradă eşti văzut de la kilometri distanţă, iar oamenii se dau umili la o parte de pe banda a II-a (acolo unde le place multora să stea), nu de alta, dar s-au obişnuit deja să fie flashuiţi de la distanţă de către maniacii care conduc, de obicei, astfel de maşini.

Gura asta de aerisire e în stare să-ţi înghită maşina, aşa că dă-te, totuşi, la o parte. Din timp!

Dar nu e nevoie să dai din faruri (oricum, bănuiesc că nu eşti mârlan), dacă vrei să ai o şosea absolut liberă în faţa ta, apelează la acest kit optic de la Hamann, numit TYCOON EVO KIT. Cum maşina pe care e pus e un X6 M50d (ai testul nostru cu el sub linkul precedent), e şi normal ca absolut totul să fie dus la extrem.

O jantă din asta te costă un rinichi. Două, ambii rinichi. Cu ficatul rezolvi şi pentru celelalte două...

BMW X6 M50d e retuşat de către Hamann cu nişte faruri de zi cu LED, gurile de aer sunt supradimensionate, capota are nervuri mai pronunţate, iar spoilerul spate este şi el transformat într-un fel de coamă gotică (include un difuzor de aer din fibră de carbon, dacă nu aţi remarcat), un eleron care-ţi atrage atenţia şi roţi Hamann care te fac să plângi lângă ele.

Cam asta e tot ce vei vedea dintr-un X6 M50d cu pachet Hamann. 0-100 km/h în 5.3 secunde în standard...

Încă nu ştim dacă Hamann i-a oferit şi ceva modificări în bine la motor, dar credem deja că cei 381 de cai-putere şi mai ales cuplul maxim de 740 Nm sunt argumente suficiente pentru a visa un pic la această maşină. Măcar atunci când ai coşmaruri!

Via Bmwblog.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.