HBH Bulldog GT - Atenţie că muşcă!!

HBH Bulldog GT este gata de acţiune. Cei de la HBH au lansat în mod oficial primele imagini ale bolidului cu un nume foarte sugestiv: Bulldog GT

HBH Bulldog GT  - Atenţie că muşcă!! HBH Bulldog GT - Atenţie că muşcă!!

Bazat pe Aston Martin V12 Vantage, HBH Bulldog GT este propulsat de un motor V12 de 6,0 litri capabil să dezvote o putere de 675 CP şi un cuplu motor de 756 Nm. Cuplat la o cutie manuală cu şase rapoarte, propulsorul este capabil să ridice acul vitezometrului de la 0 la 100 de km/h în doar 3,9 secunde, iar viteza de top a maşinii este de 300 km/h.

În ceea ce priveşte preţul acestei maşini nu se ştie nimic, însă clienţii vor avea o cotă de 50% din drepturile de design şi producţie ale lui Bulldog GT. În acest fel, posesorul poate decide dacă doreşte ca maşina lui să fie unicait, sau să facă profit prin transformarea acesteia într-o maşină de serie limitată.

Cei de la HBH vor finaliza dezvoltarea completă a maşinii anul viitor, iar primul model ar trebui să fie gata la începutul lui 2013.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.