Hennessey creşte puterea noului Corvette C7 până la 1.000 CP

Americanii de la Hennessey Performance ştiu câte ceva despre cum să creşti puterea unor maşini care se laudă deja cu câteva sute de cai-putere sub capotă. Iar acum au făcut-o din nou cu cea de-a şaptea generaţie a modelului Chevrolet Corvette.

Hennessey creşte puterea noului Corvette C7 până la 1.000 CP Hennessey creşte puterea noului Corvette C7 până la 1.000 CP

Chiar dacă noul Chevrolet Corvette Stingray nu a ajuns încă la dealerii din Statele Unite ale Americii, cei de la Hennessey Performance au reuşit să creeze patru kituri de creştere a puterii pentru cea mai nouă supermaşină dezvoltată pe meleagurile Statelor Unite ale Americii.

Motorul V8 de 6,2 litri care echipează noul Corvette Stingray produce, în formă standard, 455 CP. Nu e rău deloc, însă Hennessey vrea să ofere şi mai multă putere. Astfel, pachetul HPE600 vine cu un compresor mecanic care urcă puterea la 600 CP, iar kitul HPE700 vine tot cu un compresor mecanic, dar care urcă puterea până la 700 CP.

Cele două pachete de top, HPE800 şi HPE1000, vin fiecare cu câte două turbocompresoare care urcă puterea V8-ului american până la 800 CP, respectiv 1.000 CP.

Cei de la Hennessey plănuiesc să finalizeze primele comenzi până la sfârşitul anului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.