Hoonicornul lui Ken Block este, de fapt, o bestie Mustang cu 857 CP

Noua jucărie a lui Ken Block este întruparea tuturor fanteziilor iubitorilor de maşini: clasică, putere imensă, estetic îngrozitor de atrăgător. Acesta este Hoonicornul.

Hoonicornul lui Ken Block este, de fapt, o bestie Mustang cu 857 CP Hoonicornul lui Ken Block este, de fapt, o bestie Mustang cu 857 CP

Vom lăsa partea cu blasfemia de a transforma un muscle car clasic într-un trash car modern. Nu pentru că este vorba despre Ken Block, băiatul din SUA care a pus driftul într-o lumină hollywoodiană, ci pentru că maşina asta este incredibil de intimidantă. 

Şi nu este vorba doar despre cum arată - un mix de elemente DTM şi WRC - ci şi despre ce ascunde sub caroserie. Pe şasiul de Mustang este montat un motor V8 de 6,7 litri, care dezvoltă 857 de cai-putere şi pe care îi transmite tuturor celor patru roţi prin intermediul unei transmisii în şase trepte. 

În aşteptarea mai multor imagini, încercăm să găsim un termen potrivit care să descrie viitoarea Gymkhana 7.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.