Hyundai Genesis HKS - tunată pentru SEMA Show

Hyundai Genesis Coupe, un învingător al salonului auto de la New York, a primit o înfăţişare supersport pentru SEMA Show.

Hyundai Genesis HKS - tunată pentru SEMA Show Hyundai Genesis HKS - tunată pentru SEMA Show

HKS împreună cu Hyundaiau pregătit noul coupe sud-korean pentru show-ul de tuning auto ce va avea loc în SUA luna viitoare. Maşina, dezvoltând circa 300 de cai, cu noua sa înfăţişare, le va da mari bătăi de cap tunerilor Rhys Millen Racing care au pregătit şi ei un Hyundai Genesis Coupe pentru show-ul american.

Maşina va avea motorul turbo de 2.0 litri care cu îmbunătăţiri ar putea depăşi cu mult cei 210 CP dezvoltaţi în prezent. Maşina va avea un suflet de sportivă mai ales prin modificări precum, un sistem turbo de evacuare a emisiilor de carbon, un nou sistem de admisie, suspensii ajustabile la maximum HKS Hipermax III dar şi un şasiu puternic. Maşina a primit şi un bodykit complet nou.

Şoferul va avea la dispoziţie mai multe sisteme electronice prin care va primi informaţii în timp real despre eficienţa consumului, costul acestuia, şi multe altele. Trebuie să recunoaştem că arată destul de bine munca celor de la HKS.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.