În China găseşti de toate, chiar şi un Lamborghini Aventador în miniatură

E deja un lucru bine ştiut că în China (dar nu numai) se copiază lucruri - de la ceasuri Rolexx şi electronice SQNY şi până la maşini (doar că aici sunt puţin mai inventivi cu numele). Aşa că nu ar trebui să fie o surpriză când un producător de buburuzele electrice de oraş vrea să facă un Lamborghini Aventador mai... economic.

În China găseşti de toate, chiar şi un Lamborghini Aventador în miniatură În China găseşti de toate, chiar şi un Lamborghini Aventador în miniatură

Dacă trăieşti în China şi vrei o maşină care arată ca şi cum ar fi construită în Europa, ai două opţiuni: cumperi originalul (produs sub licenţă, e drept) sau alegi o copie mult mai ieftină, făcută după măsurători îndoielnice şi piese de origine necunoscută. În cazul din urmă, ai de unde alege - de la Range Rover Evoque şi până la Volkswagen Amarok.

Dar ce faci când vrei un supercar italian şi, în acelaşi timp, eşti conştient că drumurile tale zilnice se fac doar în oraş, iar consumul de carburant ar putea să îţi afecteze bugetul lunar? Păi, e simplu, apelezi la Lishededidong (nu Ding Dong, De Di Dong) şi ei o să îţi facă un fel de Aventador.

Ce drăguţ!

Doar că nu e un Aventador, ci doar o maşinuţă electrică de oraş care încearcă din răsputeri să arate ca unul.

Ştii cum se spune: încercarea moarte n-are.

Via CarNewsChina

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.