IND oferă un plus de agresivitate pentru ecologicul BMW i3

BMW i3 e o maşină interesantă, pe care nu am fi văzut-o în realitate dacă nu s-ar fi făcut eforturi considerabile pentru a regândi felul în care trebuie construit un vehicul. Rezultatul îl ştim cu toţii - o maşină electrică drăguţă, dar care nu prea e pe placul fanilor mărcii germane. Poate reuşesc cei de la IND să schimbe asta, cu puţin ajutor din partea unui set de jante.

IND oferă un plus de agresivitate pentru ecologicul BMW i3 IND oferă un plus de agresivitate pentru ecologicul BMW i3

BMW a răscolit puţin sentimentele fanilor pur-sânge atunci când a lansat modelul electric i3. Dar, chiar dacă nu respectă întocmai specificaţiile ştiute de toată lumea (motor termic şi tracţiune spate), micul BMW i3 este o propunere extrem de interesantă pentru ecologiştii care vor o maşină premium. De fapt, avem şi în România cel puţin un exemplar care a ajuns deja la proprietar.

Dar oricât de prietenoasă ar fi o maşină cu mediul, tot vor exista oameni care vor vrea ceva mai extravagant decât oferă fabrica în specificaţie standard. Iar BMW i3 nu este o excepţie de la regulă. La început au fost cei de la Eve.Ryn, care oferă un kit foarte agresiv pentru electrica germană, iar acum a venit vremea pentru cei de la IND Distribution să vină pe piaţă cu opţiuni de personalizare.

Mai exact, IND oferă un set de jante albastre HRE 303 şi o suspensie mai joasă. Altfel spus, modificări minore, dar care par să vină cu un plus de agresivitate la pachet.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.